Zpět na homepage  •  FAQ  •  Uživatelé fora  •   •  Uživatelské skupiny  •  Registrace  •  Nastavení  •  Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
Martinka
Ukecanej tuner

Věk: 21
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: st červen 30, 2010 8:12 pm  Předmět:  P: kola SPEEDLINE 6x14 4x100 ET38 Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Prodám kola SPEEDLINE 6x14 4x100 ET38

Kola mají drobný oděrky od používání,ne od obrubníku. Nejsou nikdy lakovaný ani opravovaný,ke kolům jsou všechny středové pokličky. Váha jednoho kola je 6.5 kg
Víc prozradí snad foto:

ImageImageImageImageImage
ImageImageImageImageImage

Kdyby měl někdo zájem o fotku na autě,není problém,mám na Favoritu,Feldě a Ibize wink

Cena 6990,- k jednání a vzhledem k tomu že už tady asi rok a půl leží bez povšimnutí a už jsou mi opravdu k ničemu,tak jsem ochotnej se o tý ceně rozumně bavit wink

Kola jsou v Praze,ale vcelku cestuju,takže dovoz by nemusel být problém a jinak několikrát do týdne cesta Praha-Litvínov

Kontakt SZ,nebo mail: luke.bean@seznam.cz

Štír Pohlaví:Žena Drak OfflineOsobní galerie uživatele MartinkaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma